RAKITIĆ U SKUPINI IGRAČA U KOJOJ NITKO NE ŽELI BITI: / Hrvata samo jedna osoba može spasiti od onoga što nikako ne želi

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Još uvijek bi se moglo dogoditi da napusti Camp Nou

12.6.2019.
10:45
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Da je LionelMessi jedini nedodirljiv u momčadi Barcelone svima je jasno. Međutim, što je s ostalima? Odgovor na to pitanje pružila je španjolska Marca. Pišu da su u sličnoj poziciji kao Messi još Luis Suarez, Sergi Roberto, Gerard Pique, Jordi Alba, Sergio Busquets i Marc-Andre ter Stegen. Sve ostale, ističu, čeka neizvjesna budućnost jer u klubu nakon fijaska na Anfieldu i u finalu Kupa kralja razmišljaju o čistki.

Thomas Vermaelen, Jeison Murillo i Kevin-Prince Boateng definitivno će napustiti Camp Nou, dok će se klub nastojati riješiti i Jaspera Cillessena, Nelsona Semeda, Samuela Umtitija, Ivan Rakitića, Andrea Gomesa, Denisa Suareza, Malcoma i Philippea Coutinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Slučaj Rakitić

"Svjesni su u klub da neće tako lako prodati igrače. Umtiti i Rakitić ne planiraju tražiti novi klub i to su javno rekli, iako se u Barceloni posebno nastoje riješiti Francuza kako bi otvorili mjesto MatthijsudeLigtu", piše Marca i onda se osvrće na slučaj Vatrenog.

"Rakitićeva situacija je nešto drugačija. ErnestoValverde ga želi zadržati u svojoj momčadi. Hrvat je jedan od igrača koje je najviše koristio prošle sezone te je nastupio u 54 utakmice. Međutim, oni s vrha rado bi saslušali ponude za njega", zaključuje Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak je pak katalonski Sport objavio da se Manchester United raspituje za Vatrenog, dok on sam trenutačno uživa na odmoru u Dubaiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo