RAKITIĆ PROKOMENTIRAO SVOJ STATUS U BARCELONI: / 'Ja sam spreman na sve'

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Nogometaši aktualnog španjolskog prvaka Barcelone 'protutnjali' su stadionom Ipurua na kojem su domaćem Eibaru napunili mrežu u 4-0 pobjedi ostvarenoj u ogledu 19. kola La Lige.

23.1.2017.
11:21
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

Za trenutačno trećeplasiranu momčad ljestvice pogodili su Denis Suarez i Neymar, a precizni su bili i Lionel Messi i Luis Suarez koji su stigli do svojih petnaestih ligaških golova u sezoni. Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je susret u punoj minutaži u veznom redu Barcelonine momčadi, što je u prvenstvenim utakmicama posljednji put odradio krajem listopada u ogledu protiv Granade.

U razmaku do novog susreta u punoj minutaži prošlo je osam utakmica u kojima je Raktić bio mijenjan, na klupi ili čak i tribinama. Ne čudi stoga niz napisa španjolskih medija o nezadovoljstvu hrvatskog veznjaka koji je i nakon ogleda protiv Eibara upitan za komentar susreta i svog statusa u momčadi. Donosi ga klupska službena internetska stranica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo dobro na teškom gostovanju. Vjerujemo u sebe. Postupno smo ulazili u ovu utakmicu i u konačnici u potpunosti zaslužili pobjedu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RAKITIĆU NAPOKON 90 MINUTA: /

Barcelona se poigrala s Eibarom, zabili i Messi i Suarez i Neymar

Image
RAKITIĆU NAPOKON 90 MINUTA: /

Barcelona se poigrala s Eibarom, zabili i Messi i Suarez i Neymar

Potom je uslijedio komentar na dobivenu priliku.

"Svaki igrač koji dobije priliku za nastup mora i dobro odigrati. Svi zajedno naporno radimo da bismo dobro igrali. Igramo jedni za druge, poput obitelji smo. Ja sam na sve spreman – uvijek želim igrati i uvijek sam spreman neovisno o onome što dolazi. Treneru sam rekao da sam tu za sve što je potrebno. Sretan sam", kazao je Rakitić čiju je igru prokomentirao i šef struke momčadi Luis Enrique:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svidio mi se u ulozi obrambenog veznog, bio je osobito dobar. Kao i Arda i Denis. Na tom dijelu terena imamo dosta opcija, a svaka od njih donosi nešto od čega profitiramo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo