RAKITIĆ POSTAVIO ULTIMATUM BARCELONI: / Vatreni konačno zagrmio - 'Ili će biti tako ili ništa'

Image
Foto: Profimedia

Rakitić želi nastaviti karijeru tamo gdje je proveo, kako on veli najljepše dane

7.4.2020.
18:46
Profimedia
VOYO logo

Seviljski sportski dnevnik Estadio Deportivo stavio je na naslovnicu svog izdanja za utorak kako je hrvatski nogometaš Ivan Rakitić dao ultimatum svom klubu. Kako navode Andalužani, Rakitić je rekao kako pristaje samo na jednu opciju odlaska s Camp Noua.

"Ili Sevilla ili ništa", piše na naslovnici lista što, dakle, jasno govori da Rakitić želi nastaviti karijeru tamo gdje je proveo, kako on veli najljepše dane, u Sevilli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno su igri brojne kombinacije za Rakitića. Spominje ga se u kontekstu razmjene, uz nadoplatu, za Neymara, dakle vide ga u PSG-u. Nadalje, navodno Barcelona želi mijenjati Rakitića za Interova Lautara Martineza, također uz nadoplatu. A navodno ga traže još i Juventus i Milan.

Image
Image

I tu nastaje problem. Barceloni se financijski ne isplati prodati Rakitića Sevilli jer ovi nemaju namjeru platiti 20 milijuna eura odštete, a Rakitić navodno ne želi čuti za druge opcije. Postoji šansa da Barcelona pokuša mijenjati Rakitića za nekog od igrača Seville, a navodno su zainteresirani za njihove stopere Kouatea i Carlosa. No, pitanje je bi li Sevilla pristala odreći se ključnih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo