Trener stao u obranu Rakitića: 'Pa što vi očekujete od njega?'

Sevilla je u Portu u prvom susretu četvrtfinala Europa lige upisala minimalan poraz 1:0, a trener kluba iz Andaluzije Unai Emery nakon susreta je skidao odgovornost s leđa Ivana Rakitića.

4.4.2014.
11:41
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac ove sezone igra sjajan nogomet, ali niti on nije mogao odvući Sevillu do pozitivnog rezultata u Portu. Trener Španjolaca Unai Emery tvrdi kako odgovornost za ovaj poraz nije na Rakitiću.

"Ivan preuzima puno odgovornosti, nosi momčad na svojim leđima, ali ne možemo očekivati da će napraviti baš sve sam. Pa što vi očekujete od njega? On je iznimno kvalitetan igrač, ali moraju mu i drugi pomoći. Ostali ne žele preuzeti odgovornost, no morat će dati svoj doprinos", rekao je Unai Emery nakon poraza Seville na Dragau.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč porazu u ovom susretu, Emery vjeruje kako njegova momčad može u uzvratu doći do preokreta.

"Igrali smo protiv vrlo jakog protivnika koji je bio bolji od nas i mislim da smo samo jednu stvar odradili dobro, a to je obrana. Istina, imali su dvije vratnice, ali to je došlo nakon udaraca van 16 metara. Ukupno gledajući uspjeli smo ih zaustaviti, nakon poluvremena smo imali veći posjed lopte, ali nam je nedostajalo dubine u napadu. Rezultat nam još daje nadu u povratak i uvjeren sam da pred svojim navijačima možemo do pobjede", dodaje Emery.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni dvoboj između Seville i Porta na rasporedu je za tjedan dana na Sanchez Pizjuanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo