RAKITIĆ NA KRAJU IPAK ODLAZI IZ BARCELONE: / Razotkriveni detalji velikog transfera, Vatreni prelazi u jedan od najjačih klubova svijeta

Image
Foto: Profimedia

U ponedjeljak je održan sastanak na Camp Nou gdje se između ostalog odlučivalo o budućnosti hrvatskog nogometaša

21.1.2020.
13:55
Profimedia
VOYO logo

Čini se da će povremeni hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ipak napustiti Barcelonu. Premda se činilo kako je povratio svoje mjesto u prvoj momčadi katalonskog diva, nakon što je gotovo pola sezone grijao klupu, Barcelona je navodno odlučila da će ga ipak prodati i to već možda ove zime.

U ponedjeljak je održan sastanak na Camp Nou gdje se između ostalog odlučivalo o budućnosti hrvatskog nogometaša, a odlučeno je da će ga na koncu ipak prodati i to vrlo vjerojatno u Juventus. Tu je informaciju potvrdio i talijanski ekspert za transfere Gianluca Di Marzio koji veli da su pregovori već u tijeku, a zatim otkriva i neke detalje transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Situaciju može razriješiti pristanak Juventusa na Barcelonine uvjete, odnosno da već dogovorenoj zamjeni igrača doda i novac", otkriva Di Marzio.

Image
Foto: Screenshot

Ivan Rakitic of FC Barcelona and Jonathan Calleri of RCD Espanyol Espanyol v Barcelona, La Liga, Football, Camp Nou, Spain - 04 Jan 2020, Image: 491019922, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Demantij kao spin

Barcelona bi, naime, htjela dovesti Juventusova Federica Bernardeschija, a u zamjenu za njega dali bi Rakitića. Di Marzio tvrdi i kako Juventus pristaje na takvu razmjenu, ali da želi i dodatnu nadoplatu. Bernardeschi je relativno mlad, ima 25 godina, a prije tri godine plaćen je 40 milijuna eura i zbog toga Juve želi nešto odštete kako bi barem malo vratili uloženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako Di Marzio tvrdi kako je službeni demantij Juventusova sportskog direkotra Fabija Paraticija zapravo samo "spin" i kako se pregovori i dalje intenzivno vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo