FOTO: / Niko Kovac priprema veliko iznenadenje u sastavu

Hrvatska je oko 13 sati odradila trening na Maksimiru. U punoj snazi trenirao je Ivan Rakitic, dok je postedu dobio Mario Mandzukic.

6.9.2014.
15:36
VOYO logo

Uoci pocetka kvalifikacija i utakmice protiv Malte na Maksimiru (9.rujna), hrvatska nogometna reprezentacija na celu s izbornikom Nikom Kovacem odradila je trening na Maksimiru.

Trening je bio otvoren za novinare koju su mogli vidjeti neke zamisli izbornika Kovaca. U punoj snazi sve izbornikove zamisli odradio je Ivan Rakitic, koji je zbog problema s ozljedom u cetvrtak preskocio utakmicu protiv Cipra. Raketa se po rijecima ljudi iz reprezentacije sjajno oporavio i bit ce spreman za Maltu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasigurno neugodno zvuci informacija da je zbog zatezanja u koljenu trening propustio Mario Mandzukic, no iz tabora reprezentacije porucuju kako nema mjesta panici. Mandzo ce biti spreman do utorka.

A prema insajderskim informacijama Kovac je odusevljen Alenom Halilovicem koji ce po svemu sudeci igrati u startnoj postavi protiv Malte. U izostanku ozlijedenog Perisica, mladi nogometas Barcelone uskocit ce na lijevo krilo pored rutinera Olica. Protiv Cipra je zadovoljio i Brozovic, pa bi tako on trebao u veznom redu praviti drustvo Modricu, dok ce Rakitic preseliti na desno krilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatni sastav za Maltu: Subasic - Srna, Corluka, Lovren, Strinic - Modric, Brozovic - Rakitic, Kovacic, Halilovic - Mandzukic

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo