RAKITIĆ ISKRENO O 'SLUČAJU LOVREN': / Takve stvari trebaju ostati unutar naše nogometne obitelji

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Igrači Barcelone prokockali su veliku prednost u Primeri, a "slobodni pad" zaustavili su tek u prošlom kolu, 8:0 pobjedom protiv Deportiva.

23.4.2016.
12:07
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Ivan Raktić je uoči tog dvoboja za tportal izjavio:

"Više nemamo pravo na pogrešku. No, ni u prethodnim utakmicama nismo previše griješili, lopta nam jednostavno nije željela ući u gol. Mislim da nije riječ samo o našem padu jer svi se dodatno motiviraju kada igraju protiv nas. Ne bih se izvlačio na priču o umoru. Osobno se odlično osjećam".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Treba nam ozračje kakvo imaju Nijemci'

Rakitić se osvrnuo i na situaciju s Dejanom Lovrenom koji si je svojim izjavama zatvorio vrata reprezentacije za Europsko prvenstvo.

"Takve stvari trebaju ostati unutar naše nogometne obitelji. Trebamo se skupiti, svi mi igrači, i održati zajednički sastanak pa da se atmosfera podigne na razinu kakvu u reprezentaciji imaju Nijemci", kazao je veznjak Vatrenih koji nikada nije igrao u Hrvatskoj pa nema ni namjeru jednog dana karijeru okončati u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne vidim se u HNL-u'

"Kako sada stvari stoje, ali i kako je išla moja karijera, ne vidim se u toj priči. Osim toga, situacija u hrvatskom nogometu nije najbolja. Nekad mi je želja bila igrati", dodao je Rakitić koji poslije igračke karijere želi i dalje ostati u nogometu.

"Sljedeće ću sezone upisati trenersku školu i možda sportski menadžment. Ne želim nespreman dočekati kraj karijere, a odlučio sam ostati u nogometu jer je to moja najveća ljubav", zaključio je veznjak Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo