RAKITIĆ DOBIO NEUGODNU ODBIJENICU OD SVOG BIVŠEG KLUBA: / 'Čitali smo Ivanove riječi, hvala mu na svemu, ali to nije realno''

Image
Foto: Profimedia

Barceloni sat otkucava dok Ivan ulazi u svoju posljednju sezonu po ugovoru. Cijena mu svakim danom pada i moraju dogovoriti transfer brzo ako ga misle prodati

25.4.2020.
8:24
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativa Ivan Rakitić očito je na izlaznim vratima Barcelone. Raketa je odavno izgubio svoje mjesto u udarnoj postavi katalonskog diva, a očito je da ga se klub želi riješiti ovog ljeta jer ulazi u posljednju godinu ugovora.

Zainteresiranih ne manjka. Još ove zime PSG nije skrivao svoje namjere da dovede Ivana, a kasnije se uključio Juventus koji je sad najozbiljniji kandidat, a posljednji zainteresirani klub je talijanski Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No postoji i opcija "povratka kuči". Rakitić je neke od svojih najboljih utakmica odigrao u dresu Seville, puno ga toga lijepog veže za Andaluziju, a i sam Ivan je rekao da bi se rado vratio u redove svog starog kluba.

"Volio bih ostati do kraja ugovora u Barci, ali ako me ne žele, neka mi to kažu. Ako ne mogu ostati još godinu dana, onda ćemo sjesti i sve analizirati. Razumijem finansijsku situaciju, no nisam ni ja vreća krumpira pa da sa mnom rade šta žele. Ja sam taj koji odlučuje gdje ću otići", rekao je prije nekoliko dana Rakitić za Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Ivan Rakitic of FC Barcelona FC Barcelona v Levante UD, La Liga football match, Football, Camp Nou, Spain - 2 Feb 2020, Image: 496119025, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

SPREMA SE VELIKA TRAMPA NA CAMP NOUU: Barcelona je spremna dati dvojicu igrača za Mourinhovog veznjaka

Image
SPREMA SE VELIKA TRAMPA NA CAMP NOUU: /

Barcelona je spremna dati dvojicu igrača za Mourinhovog veznjaka

Image
SPREMA SE VELIKA TRAMPA NA CAMP NOUU: /

Barcelona je spremna dati dvojicu igrača za Mourinhovog veznjaka

Monchijeva odbijenica

Ubrzo se oglasio i predsjednik Seville Ramon Rodriguez Verdejo Monchi koji je Rakitiću mogao samo zahvaliti na interesu, ali ga je morao odbiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, ne postoje pregovori sa Barcelonom za Rakitića. Čitali smo Ivanove riječi, hvala mu, ali u ovom trenutku tržište je prerizično. Nije realno da se za sada zanimamo za ijednog igrača". izjavio je Monchi.

Barceloni sat otkucava dok Ivan ulazi u svoju posljednju sezonu po ugovoru. Cijena mu svakim danom pada i moraju dogovoriti transfer brzo ako ga misle prodati. Cijena koju su sad izvisili za njega je 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo