RAKITIĆ DEMANTIRAO INFORMACIJU KOJA JE UZBUNILA CIJELU ZEMLJU: / 'Nije istina da više neću igrati za Hrvatsku'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Snažne turbulencije uoči kvalifikacijske utakmice s Walesom

30.5.2019.
13:28
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić postao je glavna tema u medijima nakon što je objavljeno kako neće doći na okupljanje reprezentacije i čak da razmišlja o prekidu karijere.

Kako javljaju 24 sata, Rakitić je poručio preko prijatelja kako 'navod da više neću igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju nije utemeljen na činjenicama niti u njemu ima istine'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Svečani doček Vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića 16.07.2018., Zagreb - Docek Vatrenih na sredisnjem gradskom trgu. Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji. Ivan Rakitic Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Rekao je da je jedino istinito ono o čemu je razgovarao s izbornikom Zlatkom Dalićem, a što je izbornik rekao na konferenciji - da propušta okupljanje zbog ozljede zadnje lože.

"U zajedničkom razgovoru donijeli smo odluku da on neće biti dio ove akcije s reprezentacijom, imao je problema sa zadnjom ložom. Neće biti spreman za utakmicu, ovu akciju reprezentacije će preskočiti. Koga nema, bez njega se mora", rekao je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Zlatko Dalic

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nova konferencija za medije HNS-a je na rasporedu u četvrtak u 13.30 pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li spomenuti ovu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo