Rakitić pokazao tko mu je draži u okršaju Rijeke i Seville

Nogometaše Rijeke u četvrtak na Kantridi očekuje najveći ovosezonski izazov. U 2. kolu Europa lige u goste im dolazi Sevilla s kojom je Ivan Rakitić prošle sezone osvojio ovo natjecanje.

1.10.2014.
20:27
VOYO logo

Uoči utakmice novinari andaluzijskog izdanja dnevnika ABC pronašli su pravog čovjeka za analizu momčadi Matjaža Keka. Svoja je znanja o Rijeci podijelio donedavni kapetan Seville, a danas zvijezda Barcelone - Ivan Rakitić.

"Vjerujem da Sevilla ne bi trebala imati problema, ali ako ne uđe u utakmicu s maksimalnom koncentracijom, moglo bi biti iznenađenja", naglasio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se potom na briljantnu završnicu prošle sezone u kojoj je kao kapetan podigao pobjednički pehar.

//www.youtube.com/embed/oYu-dGT1AkQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To što smo iskusili u Europa ligi nemoguće je opisati. Sevilla je sada prvak i kao takva je uvijek favorit. Ali protiv nje će sada svi željeti pobijediti. Za igrače Rijeke će četvrtak biti poseban dan, dat će sve od sebe što je i logično."

Podsjetio je Rakitić da je Rijeka izrasla u najvećeg suparnika Dinamu, a najzaslužnijim za dobre igre smatra slovenskog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek zna što treba napraviti. U Hrvatskoj ga svi hvale."

Kao moguću najveću opasnost za vrata Seville posebno je istaknuo novog suigrača iz reprezentacije, 23-godišnjeg napadača Andreja Kramarića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno je talentiran, pravi je strijelac. Pokazao nam je to u reprezentaciji, a pokazuje to i u svakoj utakmici za klub."

Za kraj je Rakitić uputio pohvalu Rijekinim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kantrida je težak teren, a njezini navijači mogu biti prevaga.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo