RADNI BOŽIĆ U ENGLESKOJ: / Bilić najavio povratak ključnih igrača

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL
23.12.2015.
15:05
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Zadnju pobjedu West Ham SlavenaBilića upisao je 24.10 protiv Chelseaja. U sedam prvenstvenih utakmica od tada dva su puta poraženi, a u pet su osvojili po jedan bod. Priliku za prekid negativne serije imat će dan poslije Božića u gostima kod Aston Ville.

Gust raspored

"Jučer smo imali slobodan dan, danas i sutra ćemo trenirati. Odradit ćemo trening i na Božić, a onda nas čeka utakmica u subotu. To je uobičajeni raspored u Engleskoj. Nije idealan s obzirom na ozljede igrača koje imamo, ali ne može utjecati na njega. Isto je i kada su u pitanju ostale momčadi, a barem će navijači uživati", rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka utakmica u Premier ligi je teška. Aston Villa se muči ove sezone, ali su prošlog tjedna odigrali dobru utakmicu s Newcastleom. Bore se za ostanak i imat će dosta samopouzdanja s obzirom da su osvoijli bod u gostima. Ne očekujem ništa lakšu utakmicu nego onu protiv Swanseaja (0:0)", dodao je Bilić, a prethodno se osvrnuo na ozljedu Andyja Carrolla, Dimitrija Payeta i Manuela Lanzinija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carroll možda nastupi

"Nemoguće je da će netko od njih zaigrati, možda postoji mala šansa da bi Carroll mogao. Varljivo je ovo razdoblje, igramo dvije utakmice u dva dana. Dobra je vijest da će se Payet oporaviti prije predviđenog roka. Poslije Ville bi se trebao priključiti treninzima. Možda će igrati protiv Liverpoola (2.1.2016.). Lanzini bi mogao biti spreman za Southampton (28.12.)", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je nakon odličnog početka sezone zapao u krizu. Trenutno su na osmom mjestu s 25 bodova, 13 manje od vodećeg Leicestera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo