NEMOJTE ODMAH U GLAVU: / Dinamovci otkrili što je Mamić rekao igračima

Image
Foto: Pixsell, Marko Lukunic

Nakon nove europske blamaže (1:1 protiv Fole iz Luksemburga), dinamovci su bili složni u ocjeni (ne)kvalitete vlastite igre.

16.7.2015.
8:32
Pixsell, Marko Lukunic
VOYO logo

"Nismo bili na nivou na kojem smo trebali biti i nismo osigurali prednost koju smo htjeli, ali ništa nije izgubljeno. Žao nam je što nismo uspjeli u prvoj utakmici upisati pobjedu i ispuniti sve što smo si zacrtali. Sada ćemo morati dati i više od maksimuma u uzvratnoj utakmici u Luksemburgu. Fola je bila dobra večeras, dobro su se branili, a nas sad čeka dosta težak posao", priznao je jedan od najboljih u redovima hrvatskog prvaka - vratar Eduardo. Slično je govorio još jedan Dinamov Portugalac Goncalo:

"Nismo zadovoljni i nije bilo lako protiv Fole. Prvi su zabili gol, mi smo se vratili pogotkom Henriqueza, ali kasnije više nismo uspjeli probiti njihovu obranu koju su dodatno pojačali nakon što je njihov igrač isključen. Pred nama je uzvrat i prilika za popraviti cijelu sliku, ne smijemo se predati i trebamo u Luksemburgu dati sve od sebe da ispravimo ovo i osiguramo prolaz dalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JAD I BIJEDA: /

Mamić dojurio iz pritvora i svjedočio novoj Dinamovoj sramoti

Image
JAD I BIJEDA: /

Mamić dojurio iz pritvora i svjedočio novoj Dinamovoj sramoti

Žalio je i Marko Pjaca.

"Žao nam je što nismo bili pravi i što nismo uspjeli pobijediti i stvoriti prednost u prvoj utakmici. Fola je pokazala dobru igru, prvi su došli do pogotka i dobro su se branili. Nakon isključenja, povukli su se još više i teško smo ih mogli probiti. Pred nama je uzvrat i još ništa nije gotovo, dat ćemo sve od sebe u Luksemburgu. Moramo vjerovati u prolaz dalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Pivarić je otkrio što je igračima poručio Zoran Mamić.

"Pokušao nas je dići, pričao je o nedostatku našeg samopouzdanja, rekao je da nam je to odmah vidio u očima i da ne zna zašto je to tako", kazao je dinamovac i dodao: "Moramo biti samokritični, analizirati i jednostavno biti bolji. Trenutačna nam je forma slaba, jedino je dobro što gore ne može ni biti, dakle možemo se samo dizati. Na pripremama smo bili puno bolji, pa ako smo za tjedan dana toliko pali, onda se i za tjedan dana možemo toliko podići. Uvijek se priča o podcjenjivanju nakon ovakvih utakmica, ali je doista ne znam je li ga bilo. Budite blagi u kritikama, nemojte udarati odmah u glavu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo