PSG PRIPREMA 'OTMICU' MESSIJA? / Evo što o tome kaže prvi čovjek Barcelone

Nakon još jedne velike večeri, osmog plasmana u polufinale Lige prvaka u posljednjih deset godina, predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu je blistao od sreće.

22.4.2015.
9:05
VOYO logo

Po španjolskim su se medijima, naime, proširile glasine da su čelnici bogatog PSG-a uoči utakmice na stadionu Camp Nou iskazali interes za dovođenje Lionela Messija! Svako malo se špekulira da bi PSG mogao pokušati 'preoteti' četverostrukog osvajača Zlatne lopte, a radi se vjerojatno i o jedinom klubu uz Manchester City koji uopće može pomisliti na plaćanje basnoslovne odštete za argentinskog čarobnjaka.

No, Bartomeu tvrdi da nikakvih razgovora na temu 'Messi' s Parižanima nije bilo. A sudeći prema njegovom stavu, neće ih ni biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi iz PSG-a se nisu raspitivali za Messija. Nitko na svijetu ne može ni pomisliti da bi mogao dovesti Messija, niti je itko o tome razgovarao s nama", rekao je Bartomeu nakon utakmice za Radio Catalunyu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dvoboja, u kojem je Barcelona svladala Parižane s 2:0 i uz pobjedu 3:1 iz prve utakmice rutinski osigurala prolaz, predsjednik katalonskog kluba je za RMC istaknuo:

"Messi je najbolji nogometaš na svijetu i najbolji svih vremena. Mjesto mu je u Barceloni dokle god bude igrao nogomet."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo