PSG PONIZIO LEICESTER, LIVERPOOL POBIJEDIO MILAN: / Dejan Lovren nije bio kapetan Redsa

Image
Foto: AFP, RINGO CHIU
31.7.2016.
9:30
AFP, RINGO CHIU
VOYO logo

Strijelci za Redse bili su Origi u 59. minuti i Firmino u 73. Za Liverpool je debitirao Wijnaldum. Simon Mignolet zamijenio je na golu ozlijeđenog Lorisa Kariusa, dok je James Milner počeo kao lijevi bek, a u prvih 11 našao se i Daniel Sturridge. Hrvatski stoper Dejan Lovren, nakon što ga je Karius nokautirao u utakmici protiv Chelseaja i pritom slomio kost u šaci, igrao je do 75. minute, ali nije bio kapetan! Ovog puta kapetan momčadi je bio James Milner.

BAYERN PONIZIO INTER BEZ ČAK 11 VAŽNIH IGRAČA: Nerazzurri nisu vjerovali što im se događa u Charlottei

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico izgubio od Melbournea

PSG je imao lak posao protiv Leicestera. Francuski je prvak PSG u International Champions kupu u Kaliforniji razbio engleskog prvaka Leicester sa 4:0. Dva su gola Parižani zabili dok su u igri bili puni sastavi, a još dva nakon brojnih izmjena na obje strane, što je i normalno za ove pripremne utakmice jer ih treneri koriste da testiraju svoje igrače. Za PSG su zabili Edinson Cavani u 26. minuti iz jedanaesterca na Ikoneu. Nakon njega zabio je i Ikone u 45. minuti, a još dva su dodali Moura u 64. i Edouard u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Australiji je, pak, madridski Atletico s 1:0 izgubio od Melbourne Victoryja, a Šime Vrsaljko nije bio u kadru nakon što je igrao cijeli susret dan ranije protiv Tottenhama u kojoj su Rojiblancosi slavili s 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo