Prvi veliki transfer ove zime je završen!

Najbolji nogometaš Borussije Mönchengladbach, Marco Reus, od ljeta će bijeli dres zamijeniti žutim, onim od dortmundske Borussije.

4.1.2012.
18:09
VOYO logo

Reus, strijelac 10 ovosezonskih bundesligaških pogodaka u 15 odigranih utakmica, na ljeto će uz odštetu od 17.5 milijuna eura preći u redove Borussije Dortmund.

"Vrlo je važno da svi znaju kako ovo nije odluka protiv mog sadašnjeg kluba. Uživao sam igrajući ovdje. Borussia mi je pružila priliku da se dokažem u Bundesligi i da se razvijem kao igrač", rekao je Reus i nastavio s objašnjenjem ove iznenadne odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Boli me što moram napustiti ovo divno okruženje. To mi je nešto najvažnije u momčadi, a upravo to mi je Gladbach i pružio. Međutim, odlučio sam iduće sezone napraviti iskorak u svojoj karijeri i zaigrati za momčad koja mi pruža priliku igrati u Ligi prvaka. Tu priliku vidim u Dortmundu", veli Nijemac.

"Vjerujem da je nakon tri godine provedene u Gladbachu ovo ispravan korak za mene", izjavio je Reus za njemačke medije te odbacio bilo kakva nagađanja da će ostatak sezone odraditi samo zato jer mora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvjeravam vas da ću do posljednje sekunde ovog prvenstva držati "nogu na gasu do maksimuma" za Mönchengladbach. Volio bih kada bi se mogao s titulom prvaka oprostiti od momčadi", zaključio je Reus.

Klub iz Mönchengladbacha potvrdio je ovu vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponudili smo Marcu novi, vrlo izdašan ugovor. Međutim, on se odlučio za promjenu", stoji na internetskoj stranici kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo