PRVI STRIJELAC HNL-A ŽALI ZA ADEMIJEM: / 'To je veliki šok za nogomet u Makedoniji. Cijela zemlja je uz njega'

Image

Makedonski nogometaš i najbolji strijelac HNL-a ove sezone, Ilija Nestorovski, prokomentirao je Uefinu odluku o suspenziji reprezentativnog mu suigrača Arijana Ademija.

14.5.2016.
9:55
VOYO logo

"Realno, preveliki je to udarac za makedonski nogomet. Nadali smo se da će suspenziju smanjiti na godinu dana. To je veliki šok za nogomet u Makedoniji. Cijela je Makedonija uz Ademija i nadam se da će se vratiti još jači", rekao je Nestorovski za Hrvatski radio.

On je završio svoju karijeru u Interu iz Zaprešića, a nastavlja je u talijanskom Palermu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjerljivo najbolji

Na oproštaju od HNL-a zabio je tri gola Osijeku.

"Nisam mogao na bolji način zaključiti avanturu u zaprešićkom Interu. Otvorilo mi se, zabio sam hat- trick i stvarno sam presretan", kazao je napadač. S tri gola stigao je na brojku od 25 golova u sezoni te je uvjerljivo vodeći na listi najboljih strijelaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Dinamov igrač Arijan Ademi počeo je trenirati s četvrtoligašem NK Kustošija nakon što je zbog uzimanja dopinga suspendiran na četiri godine i ne može se profesionalno baviti nogometom.

"Od prvog dana, od prvog intervjua sam rekao da vjerujem u sebe i da ću, ako Inter bude dobro igrao, boriti se za prvo mjesto. Ne da sam se borio, nego sam bio uvjerljivo najbolji strijelac", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo