PRVI I NAJVAŽNIJI ZADATAK NOVOG ARGENTINSKOG IZBORNIKA: / Nagovoriti Messija na povratak u reprezentaciju

Image
Foto: AFP, JONATHAN DANIEL

Nogometna reprezentancija Argentine dobila je novog izbornika, a to je 58-godišnji Edgardo Bauza, objavio je u ponedjeljak navečer Argentinski nogometni savez.

2.8.2016.
12:11
AFP, JONATHAN DANIEL
VOYO logo

Bauza je naslijedio Gerarda Martina, koji je napustio kormilo reprezentacije nakon poraza od Čilea u finalu ovogodišnje Copa Americe.

Dva puta osvojio Copu Libertadores

Tijekom bogate trenerske karijere Bauza je dva puta osvojio Libertadores kup, 2014. sa San Lorenzom i 2008. sa ekvadorskim LDU Quitom. Prije dolaska na klupu Argentine vodio je brazilski Sao Paulo s kojim je ove godine stigao do polufinala Libertadores kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, prvi zadatak novog izbornika bit će kako uvjeriti najveću argentinsku zvijezdu Lionela Messija na povratak u reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Optimističan sam kad je u pitanju Messi, želim razgovarati s njim i objasniti mu svoju ideju. Ne trebam ga ni u šta uvjeravati, želim samo razgovarati o nogometu", kazao je Bauza.

Messi je, razočaran porazaom protiv Čilea na jedanaesterce, drugu godinu za redom u finalu Copa Americe, objavio kako se povlači iz nacionalne momčadi, ali Argentinci vjeruju da je to bio samo trenutak slabosti najboljeg svjetskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo