Loš niz bez pobjeda / Prvenstvo gotovo za Chelsea? Bluesi remizirali protiv Brightona, Kovačić igrao samo deset minuta

Image
Foto: Profimedia

Nogometaši Chelseaja ne izlaze iz krize. Već četvrtku utakmicu u nizu ne mogu doći do pobjede, a u ponedjeljak su remizirali s Brightonom

19.1.2022.
9:56
Profimedia
VOYO logo

U unaprijed odigranom susretu 24. kola engleskog nogometnog prvenstva Brighton & Hove Albion i Chelsea pred 30.000 gledatelja odigrali su 1-1.

Galebovi i Bluesi unaprijed su odigrali susret 24. kola jer aktualnog europskog prvaka u veljači u Ujedinjenim Arapskim Emiratima očekuje nastup na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hakim Ziyech doveo je Chelsea u vodstvo u 28. minuti, no domaćin je uspio izjednačiti u 60. minuti golom Adama Webstera. Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić je za goste igrao posljednjih deset minuta.

Chelsea je ovim rezultatom produžio krizu u koju je upao. Naime, ovo je već četvrto kolo uzastopce bez pobjede londonskog sastava. Pritom su upisali dva remija protiv Brightona, te jedan protiv Liverpoola, uz poraz od Manchester Cityja. S druge strane Brighton je produžio niz bez poraza na pet kola ostvarivši pritom dvije pobjede i tri remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea sada ima 44 boda i drži treće mjesto na ljestvici engleskog prvenstva. U vodstvu je Manchester City sa 56 bodova, dok Liverpool na drugoj poziciji ima 45 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo