PRVACI UŽURBANO RADE NA POJAČANJIMA: / Na Rujevici predstavljen i Gavranovićev nasljednik

Posljednjih dana hrvatski prvaci doveli su cijeli niz pojačanja.

11.1.2018.
16:58
AFP
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Antonio Čolak novi je igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka, objavio je klub na službenoj stranici. Čolak je u Rijeku stigao kao igrač Hoffenheima na posudbu od godinu i pol dana uz mogućnost otkupa ugovora, priopćio je klub.

"Sretan sam što sam došao u Rijeku i nadam se da ću dobiti priliku pokazati svoje kvalitete i zabijati golove u dresu Rijeke. To je moj cilj", rekao je Čolak, koji je proteklih šest mjeseci proveo na posudbi u Ingolstadtu.

Prijatelji iz Rijeke

"Nisam igrao previše u Ingolstadtu zadnjih pola godine, ali nogomet je takav sport, vjerujem da će u Rijeci biti puno bolje. Već sam ranije bio u kontaktu s predstavnicima Rijeke. Sretan sam što je Rijeka bila zainteresirana za mene", dodao je napadač.

"Pratio sam Rijeku i zbog Romana Bezjaka i Damira Kreilacha s kojima sam prijatelj. Gledao sam utakmice u HNL-u i Europskoj ligi i vjerujem da je dolazak u Rijeku najbolja odluka za mene. Želim trenirati i što prije se uklopiti u momčad. Volim odmarati, ali i puno trenirati. Moj život je nogomet i sada je sve podređeno nogometu", zaključio je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali