Loša vijest! Otkriven Štimčev plan za Belgijance!

Vatreni bi protiv Belgije trebali zaigrati u formaciji 4-4-2, a mjesto u početnoj postavi imat će Domagoj Vida i Ivica Olić, koji nisu startali protiv Makedonije.

10.9.2012.
11:51
VOYO logo

Prije puta u Bruxelles hrvatski izbornik Igor Štimac odradio je i posljednji trening u Zagrebu. Po njegovoj praksi, samo prvih 15 minuta bilo je otvoreno za javnost, a ostatak treninga odrađen je iza 'zatvorenih' vrata.

Ipak, neki detalji su 'procurili'. Izbornik je Belgijancima spremio nekoliko novosti. Prije svega novu formaciju. Nakon 4-2-3-1 koju su igrali u petak (7. rujna) na Maksimiru, u Belgiji će Vatreni biti u formaciji 4-4-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvih 11 u utorak (11. rujna) bit će Pletikosa - Vida, Schildenfeld, Šimunić, Strinić - Srna, Rakitić, Modrić, Perišić - Mandžukić, Olić. Barem tako najavljuju Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, u momčad upadaju Vida i Schildenfeld, a potonji bi zaigrao ukoliko Vedran Ćorluka (trenirao zasebno) neće biti spreman. Kritizirani Rakitić se očito zadržao u početnoj postavi, ali ne i Eduardo, koji bi svoju šansu trebao čekati na klupi za pričuve.

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo