'Prosinečki priča gluposti!'

Po prvi puta otkad je na klupi Crvene Zvezde, Robert Prosinečki došao je u situaciju da javno polemizira s najljućim protivnikom.

9.4.2011.
21:30
VOYO logo

Partizan je u prvoj utakmici pobijedio Zvezdu s 2:0 na svom stadionu, a u uzvratu je izgubio 1:0 i ipak prošao u finale. Iako su izgubili, Zvezdaši su slavili kao da su osvojili Ligu prvaka. Bila je to njihova prva pobjede protiv najljućeg protivnika u zadnje tri godine, pa je tako i proslavljena.

Pomalo u euforiji, Robert Prosinečki je nakon utakmice pobjednički nahvalio svoju momčad, rekavši da su njegovi momci ' ubili Partizan'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista mi nije jasno otkud Prosinečkom ideja da je 'ubio' Partizan?! To su gluposti... Naši igrači su otišli tamo kao na rekreaciju. Ponavljam, da smo napali Zvezdu, pobijedili bismo opet sa dva gola razlike. Rekao je da se sada mi plašimo?! Prije bih rekao da je obrnuto. To je davno prošlo kada su naši igrači odlazili na njihov stadion sa strahom, jer ovaj Partizan nije izgubio tri godine prije revanša Kupa. I sada smo na njihovom stadionu osigurali prolaz u finale. Uostalom, susjedi su pobjedu slavile kao da su osvojili titulu, zar vam to sliči kao da se mi plašimo?" izjavio je predsjednik Partizana Dragan Đurić za Press.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104060897006 arti-201103300251006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo