Prosinečki ostao bez riječi nakon Barçe u Splitu!

'Bože moj, kakav je to bio igrač.

25.7.2011.
17:34
VOYO logo

"Uvijek je lijepo kad vas netko pohvali, a kad to dođe od trenera Barcelone, aktualnog šampiona Europe, onda ostanete bez riječi. Pep i ja smo igrali zajedno, veliki smo prijatelji i hvala mu puno na ovim lijepim riječima. Za mene kao mladog trenera ove pohvale znače da moram nastaviti raditi najbolje što znam", izjavio je Prosinečki za Kurir i dodao kako će uslijediti poziv zahvale.

"Nismo se čuli jedno vrijeme, jer smo obojica u velikim obavezama, ali sigurno ću ga nazvati da mu se zahvalim".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiola je izjavio i da bi ga Prosinečki jednog dana lako mogao naslijediti na klupi Barçe...

"Takve riječi gode, ali ne opterećujem se time. Zvali su me novinari iz Španjolske i pitali nešto na tu temu, mada se nema tu što mnogo dodati. Nitko ne zna da li će se to ikad dogoditi, ja samo trebam nastaviti raditi i maksimalno se koncentrirati na obaveze u Zvezdi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A na pitanje je li Guardiola njegov trenerski uzor, Žuti je odgovorio ovako:

"Tko ne bi volio igrati kao njegova Barcelona. Oni dominiraju, najbolji su u Europi, a mislim da igraju i najljepši nogomet na svijetu. Sviđaju mi se njihov smisao za igru i stil igre, ali to je proces koji traje već 20 godina. Trudim se da Zvezda kroz dominaciju na sredini terena dođe do gola protivnika", zaključio je slavni hrvatski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107170073006 arti-201107210878006 arti-201106170145006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo