žuti bez zadrške / Prosinečki ekskluzivno: 'Vidim se na čelu reprezentacije, ali ne još, Čačić radi sjajan posao'

U ekskluzivnom intervjuu za RTL Danas Robert Prosinečki je otvoreno progovorio o krizi Dinama, Anti Čačiću i svojim ambicijama vezanim uz Hrvatsku

14.10.2016.
19:14
VOYO logo

Prosinečki u velikom naletu, sedam bodova nakon tri utakmice Azerbajdžana u kvalifikacijama - u to ni njegovi poslodavci nisu vjerovali. 

"Pa nisu, oni su sad počeli vjerovati jer ambicije rastu. Kažu, zašto ne, sad smo tu, sve je moguće. u Azerbajdžanu se samo počelo pričati o nogometu što je velika stvar za nas. Za nas je to jedan film, jedna bajka koju bi voljeli da se nastavi", rekao je Prosinečki. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Azerbajdžan će se boriti za drugo mjesto s Češkom, Norveškom, Sjevernom Irskom, jer prvo je rezervirano za Nijemce. 

"Nisu se ni oznojili, imaju 9 bodova, osam golova. Gledam ih s Češkom, nisu se ni oznojili, a frajeri dobe utakmicu", kaže Žuti koji živi svoj san u Zemlji vatre, a mnogi bi ga jednog dana vidjeli na klupi Hrvatske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja imam posao. Ante radi odlično. On je napravio jednu kompaktu reprezentaciju koja igra dobro i ima rezultate htjeli mi to ili ne. Mi smo na Euru igrali jedan od najljepših nogometa koje sam vidio", kaže Žuti.     

Igrala je Hrvatska takav nogomet i pod Slavenom Bilićem koji sada ima problema u West Hamu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma Slaven će se izvući. Slaven je borac, Slaven je veliki trener i on će za par tjedana već biti tamo gdje zaslužuje", smatra Prosinečki. 

A je li Dinamo tamo gdje zaslužuje biti ove sezone, šest bodova iza Rijeke? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda ne bi bilo loše da nakon 11 godina netko drugi dobije prvenstvo. Možda to neće nekima odgovarati, ali mislim da bi to bilo zanimljivije. Monotonija stalno, Bayern je već prvi deset godina, bojim se da ljudi više neće dolaziti. Treba nam jedan Leicester City", kaže.  

S Prosinečkim monotonije nema, svaku sredinu u kojoj je radio gurnuo je naprijed. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo