NASTAVAK SUKOBA / Prosinečki bez dlake na jeziku uzvratio Torcidi: 'Vi ste dolje u problemu...'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Legendarni hrvatski nogometaš pretrpio je teške uvrede na utakmici s Hajdukom u Zagrebu

28.8.2023.
19:15
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ne prestaje sukob na relaciji Robert Prosinečki - Torcida. Podsjetimo, sve je počelo kada je za vrijeme utakmice Rudeša i Hajduka u Kranjčevićevoj ulici, Torcida vrijeđala brončanog Vatrenog.

Image
LOŠE VIJESTI /

Dinamo potvrdio: Stojkovića neće biti nekoliko mjeseci, potrgao ligamente

Image
LOŠE VIJESTI /

Dinamo potvrdio: Stojkovića neće biti nekoliko mjeseci, potrgao ligamente

Prvo su istaknuli transparent na kojem je pisalo: "10 eura? Može hvala, ipak četniku plaća nije mala", što su popratili skandiranjem: "Svima nam je Žuti, Žuti k**ac pušio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je za antenu Zadar cijelu situaciju komentirao i napadnuti trener najnovijeg hrvatskog prvoligaša.

"Ružno je i niti malo ugodno, ali sve je već rečeno s tim transparentom, to ide Torcidi na dušu, ali ne znam zbog čega, vjerojatno zbog Marka Livaje. Stojim iza toga što sam rekao o njemu, Livaja je dobar igrač, ali se tako ne može ponašati. Što ima veze to što sam rekao, pa što se ovdje ne smije ništa reći? Uostalom, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Zar smo trebali Vedrana Ćorluku razapeti zbog toga što je rekao kako je Mislav Oršić bolji od Livaje? J…m mu mater, pa ja to ne razumijem, Žuti se osvrnuo i na Hajdukovo čekanje naslova prvaka Hrvatske već dugi niz godina:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vi ste dolje u problemu jer ste frustrirani što osamnaest godina niste osvojili prvenstvo! Normalno je da se onda događaju ovakve stvari. Osamnaest godina već govorite da će te biti prvaci, ali niste! Što se tiče Torcide, njihova navijanja, punog stadiona i euforije, to je dobro za hrvatski nogomet", zaključio je Robert Prosinečki.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo