PROCURIO ZIDANEOV POPIS ŽELJA: /

Real dovodi dva nova Galactica, a birat će između ovih pet zvijezda

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Španjolski velikan na ljeto će nastaviti politiku Florentina Pereza i osigurati klubu dolazak najvećih nogomenith imena.

9.5.2017.
15:24
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

Real Madrid nadolazećeg ljeta namjerava pojačati momčad s dva nova 'Galactica', a pet imena nalazi se na skraćenom popisu želju. Tvrdi to poznati stručnjak za španjolski nogomet Guillem Balague, inače suradnik Sky Sportsa.

Među nogometašima koje žele učiniti svojim budućim zvijezdama su Paulo Dybala, Robert Lewandowski, David de Gea, Kylian Mbappe i Antoine Griezman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovaj način Madriđani bi osigurali dominaciju kako u Španjolskoj tako i u Europi u sljedećih nekoliko sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, vjerojatno bi došao kraj slavnom BBC trojcu, a žrtva bi mogao biti Karim Benzema.

"Real Madrid želi dva Galactica na ljeto. Vidjet ćemo što će se dogoditi, ali ostvare li namjere onda će to biti kraj BBC-a. Također svi će morati raditi još napornije kako bi bili u sastavu. Najviše će to naštetiti Benzemi. Bale uvijek igra kada je spreman", kazao je Balague.

Poznato je da je Lewandowski godinama želja Reala, ali do sada ga nisu uspjeli nagovoriti na prelazak na Santiago Bernabeu. Ipak njegov dolazak čini se izglednijim nego onaj Griezmanna, koji je dulje vrijeme na meti na meti Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Mbappea će pak morati platiti rekordan iznos, dok je Paulo Dybala nedavno potpisao novi ugovor s Juventusom te će također morati duboko posegnuti u džep da bi uvjerili vodstvo talijanskog velikana da se odreknu njegovih usluga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Transfer Davida de Gee čini se najizglednijim. Prije dvije godine sve je bilo dogovore s engleskim velikanom, ali je stvar propala zbog problema s faks mašinom. Sada je priča opet postala aktualna, a Španjolac ne krije želju za povratkom u rodni grad.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo