PROCURIO MOURINHOV POPIS ŽELJA: / Na vrhu je jedan od ključnih igrača Real Madrida

Image

Portugalac je u potrazi za centralnim veznim, a na pameti mu je nekoliko imena.

18.4.2018.
17:03
VOYO logo

Pogoršani odnosi između Josea Muourinha i Paula Pogbe poslužili su engleskim medijima kao povod da pokrenu novi niz glasina. Independent je u srijedu objavio da je jedan od nezamjenjivih igrača Real Madrida Tooni Kroos prva meta Manchester Uniteda nadolazećeg ljeta.

Engleskom velikanu silno je potreban igrač njegovih sposobnosti dirigiranja igrom kako bi omogućio Pogbi odlazak prema naprijed te pomogao Nemanji Matiću u defanzivnim zadacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, teško da će Real pustiti tako važnog igrača. Toga su navodno svjesni i u klubu, pa im je Mourinho predložio da na listu uvrste i Jorginha iz Napolija, Juliana Weigla iz Bosussije Dortmund, Carlosa Solera iz Valnencije i Šahtarovog Freda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje hoće li Pogba ostati u klubu činilo se suludim na početku sezone, ali Mourinho ga je zbog promjenjive forme redovito počeo vaditi iz igre ili ga ostavljati na klupu. To je i glavni okidač priče da bi uskoro mogao otići s Old Trafforda. Real se spominje kao jedna od mogućih destinacija, dok bi u drugom tako otišao Kroos. No, teško da bi Zinedine Zidane pristao pustiti Nijemca u zamjenu za sunarodnjaka pogotovo jer se potonji nije posebno dokazao ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo