BRUTALNIJE OD OVOGA NE MOŽE / Procurio tajni razgovor Mourinha i Ozila: 'Cura ti je spavala sa svim igračima Milana, Intera i svim njihovim trenerima'

Image
Foto: Profimedia

Ozil je za Real igrao od 2010. godine do 2013. godine, a pojavio se na jednoj od Perezovih snimaka koje posjeduje El Confidencial

16.7.2021.
16:43
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnja zvijezda Real Madrida i njemačke reprezentacije, Mesut Ozil, ni kriv ni dužan našao se u središtu skandala s curenjem tajno snimljenih razgovora predsjednika Real Madrida, Florentina Pereza. U serijalu objavljenih transkripata Perez je uhvaćen kako vrijeđa svoje igrače i trenere, od Raula, Figa, Casillasa i Gutija, pa do Cristiana Ronalda i Josea Mourinha, a u posljednjem razgovoru pojavilo se i ime Mesuta Ozila.

Ozil je za Real igrao od 2010. godine do 2013. godine, a pojavio se na jednoj od Perezovih snimaka koje posjeduje El Confidencial.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovom slučaju riječ je o razgovoru koji datira iz 2012. godine i može se čuti Pereza kako govori o Nijemcu i njegovoj prilagodbi na život u Madridu, kao i o njegovu ljubavnom životu. U razgovoru je Perez objašnjavao privatan razgovor između Josea Mourinha i Mesuta Ozila u kojem Portugalac upozorava svog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovor Mourinha i Ozila

"Ozil je imao 21 godinu kada je stigao kod nas. Imao je svoju djevojku, ali ju je ostavio kada je upoznao noćni život i kada je promijenio stil života. Odje*ao je svoju djevojku i zamijenio ju manekenkom iz Milana. Unajmljivao je privatni avion i odlazio ju je*ati u Milano i onda se vraćao u Madrid", govorio je tako Perez.

Perez je zatim prepričao kako je išao razgovor između tadašnjeg trenera Josea Mourinha i Ozila. "Pitao ga je može li s njime razgovarati u privatnosti, kao otac sa sinom. A jadnik Ozil je rekao da 'nema problema'. Zatim mu je Jose rekao: 'Gledaj, tvoja djevojka je imala spolne odnose sa svim igračima Intera i Milana i svim njihovim trenerima'. Ozil ju je na kraju ostavio", rekao je to navodno Perez na snimci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo