Procurile pojedinosti o transferu stoljeća: 'O mojoj sudbini odlučuje Barcelona'

Katalonski Sport piše kako je Chelsea u proteklom prijelaznom roku htio realizirati najveći transfer svih vremena vrijedan 118 milijuna funti (150 milijuna eura).

28.9.2014.
17:50
VOYO logo

Međutim, sve je ostalo samo na pokušaju. Barcelona ne želi niti čuti za prodaju svog najvećeg dragulja koji svojim potezima oduševljava svijet. Chelsea je imao namjeru iskoristiti spekulacije o tome da je Messi nesretan na Camp Nou. Ali, nisu u tome uspijeli. Čak se i portugalski trener Jose Mourinho navodno bio ozbiljno bacio na posao glede Messija, od Romana Abramovića izvukao jamstvo za novac, precizno osluškivao sve navodne nesuglasice izmešu Argentinca i uprave kluba, i nije uspio.

“Leo Messi je prošle sezone možda proživio jedno od najtežih razdoblja u Barceloni, ali ni on, ni Barcelona nisu bili impresionirani Mourinhovim uvjeravanjem i novcem tajkuna Abramoviča”, piše Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/k0198nRgcNk

Messi je u svibnju potpisao novi, izdašniji ugovor s Barcom, vrijedan 20 milijuna eura godišnje bez bonusa. Tim potpisom je postao najplaćeniji nogometaš svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O mojoj sudbini odlučuju isključivo ljudi u Barceloni. Moj je izbor uvijek bio nastaviti dokle god ovdje osjećam podršku. Kada ne bi bilo tako, sâm bih otišao jer sam uvijek htio najbolje za Barcelonu", jasan je bio Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo