PROCURILA INTEROVA PONUDA MODRIĆU: / Svota ja astronomska, može li se ovo uopće odbiti!?

Image
Foto: PIXSELL

Luka Modrić odbio je prvu ponudu Real Madrida za produljenjem ugovora

30.12.2018.
9:16
PIXSELL
VOYO logo

Luka Modrić, najbolji nogometaš svijeta, kapetan hrvatske reprezentacije i veznjak Real Madrida, potvrdili su španjolski mediji, odbio je prvu ponudu svog kluba za produljenjem ugovora s kojim je za klub sa Santiago Bernabeua vezan do ljeta 2020. godine.

Image
ŠPANJOLCI ZNAJU ZAŠTO JE MODRIĆ ODBIO PRODULJENJE S REALOM: /

Je li moguće da će kapetan Vatrenih to napraviti!?

Image
ŠPANJOLCI ZNAJU ZAŠTO JE MODRIĆ ODBIO PRODULJENJE S REALOM: /

Je li moguće da će kapetan Vatrenih to napraviti!?

"Modrić je odbio prvu ponudu obnove svog ugovora te blagonaklono gleda na Interovu ponudu o prelasku. Čini se da Modrić razmišlja o umirovljenju u klubu s manje pritiska od onoga kakav je u Real Madridu. Prvo Inter, a onda Kina ulaze u planove Hrvata", izvijestio je TeleMadrid na koji se poziva As i pri objavi informacije o ponudi koja navodno stiže iz redova milanskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric poses with his Ballon d'Or trophy before the Spanish League football match between Real Madrid and Rayo Vallecano at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on December 15, 2018. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

Mogu dovesti i Messija

Kakva je financijska moć talijanskog kluba otkad je on u vlasništvu Suning Holdingsa, kineske grupacije koja je vlasnik i Jiangsu Suninga, najbolje će reći izjava igrača koji je trenutno u tom kineskom klubu u koji je stigao iz Intera. Bivši talijanski reprezentativac Eder izjavio je:

"Ako to žele, odmah mogu dovesti Lionela Messija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U hrvatskom društvu

I dok je ta ideja možda i nerealna, ona o Modriću u Interu spominje se već neko vrijeme. Klub u kojem nastupaju Marcelo Brozović, Ivan Perišić i Šime Vrsaljko, s Modrićem bi dobio potvrdu ambicije o velikim snovima. Istovremeno bi sam Modrić dobio priliku realizirati ono o čemu piše TeleMadrid, priliku 'o umirovljenju u klubu s manje pritiska od onoga kakav je u Real Madridu'.

A koliko je ta prilika primamljiva, čitljivo je iz objavljenog na web-stranicama Asa. Ugovor na dvije godine uz plaću od deset milijuna eura za sezonu svakako zvuči kao nešto o čemu nije loše razmisliti. I ide na stranu onog dijela napisanog o Modrićevom blagonaklonom gledanju na Interovu ponudu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo