PROBLEMI U BORUSSIJI DORTMUND: / Aubameyang izbačen iz momčadi zbog disciplinskih razloga

Image
Foto: afp

Ganac Pierre-Emerick Aubameyang izbačen je iz momčadi Borussije Dortmund zbog disciplinskih razloga, a o čemu je točno riječ u klubu još nisu potvrdili.

16.11.2017.
20:34
afp
VOYO logo

Navijač Borussije primijetio je kako 28-godišnjeg Ganca nema na klupskom videu na kojem je snimljena momčad kako odlazi u Sttutgart. Upitao je preko Twittera što je s njim, a sa službenog profila kluba iz Dortmunda brzo je stigao odgovor u kojem su rekli kako je iz momčadi izbačen iz disciplinskih razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao mogući razlog kazne navodi se Aubameyangovo tulumaranje po Barceloni gdje je snimljen kako se s bratom zabavlja u jednom noćnom klubu. Njemački Bild piše kako to ipak nije razlog kazne, a što je pravi uzrok, još se ne zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Ganac je već imao problema s disciplinom. U travnju je slavio pogodak reklamirajući Nikeovu kampanju, a glavni sponzor kluba je Puma te je kažnjen s 50,000 eura.

Dodajmo i kako je Borussija u maloj krizi s obzirom da nisu pobijedili od 30. rujna, a Aubameyang nije zatresao mrežu čak 445. minuta. Posljedni gol zabio je Leipzigu 14. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo