NOVO LICE / Prije tri godine Osijeku je donio bogatstvo, a sad je stigao besplatno u Slaven Belupo

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Kao član FC Kopenhagena bio je na posudbama u Rijeci i ljubljanskoj Olimpiji, a prošao je i sve reprezentativne uzraste Hrvatske do U21 reprezentacije

7.9.2022.
18:26
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni prvoligaš Slaven Belupo službeno je na svojim internetskim stranicama objavio kako se klub pojačao za nastavak sezone dovođenjem veznog igrača Roberta Mudražije.

Taj 25-godišnji nogometaš potpisao je dvogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još jednu sezonu, a imat će pravo nastupa za svoj novi klub već ovog vikenda kada Slaven Belupo na domaćem terenu, u nedjelju, igra protiv Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijeru je Mudražija počeo u Zagrebu, a 2016. godine se preselio u austrijskog drugoligaša Liefering. Od 2017. do 2019. godine je igrao za Osijek nakon čega je otišao u ponajbolju dansku momčad FC Kopenhagen. Tada je klubu iz Gradskog vrta donio prihod od čak 2.7 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao član FC Kopenhagena bio je na posudbama u Rijeci i ljubljanskoj Olimpiji, a prošao je i sve reprezentativne uzraste Hrvatske do U21 reprezentacije.

Dan ranije Slaven Belupo je doveo grčkog stopera Giannisa Christopoulosa na posudbu, a klub iz Koprivnice je najugodnije iznenađenje na startu nove sezone HNL-a. Nalazi se trenutačno na drugom mjestu ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo