Hvalevrijedna akcija / Prijavi svoju malonogometnu momčad na humanitarni turnir i pomozi Dječjoj kući Borovje

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Ako niste baš nogometni tip, mogu vas zainteresirati brojne radionice koje će se održavati

20.2.2019.
16:00
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Edukacija i nogomet udružuju snage u borbi za najmanje! Tako bismo mogli sažeti poruku humanitarnog malonogometnog turnira "Zajednica za Dječju kuću Borovje" koji organizira udruga Hrabri telefon u subotu 2. ožujka u tamošnjoj osnovnoj školi.

Tko može igrati? Djeca, mladi i odrasli, muškarci i žene - dakle, svi! Ekipu čine četiri igrača i golman, a kotizacije se kreću od 100 do 200 kuna, ovisno o kategoriji u kojoj će se natjecati. Djecu koja će sudjelovati na turniru očekuje okrepa, sendviči i piće, a svi će imati priliku okušati sreću i u popularnoj tomboli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako niste baš nogometni tip, mogu vas zainteresirati brojne radionice koje će se održavati, kao što je početni tečaj znakovnog jezika, škola programiranja, mini tečaj plesa, decoupage radionice...

Početak ožujka idealan je za buđenje iz zimskog sna i povratak u sportski život, stoga spoji ugodno s korisnim, podrži akciju i prijavi ekipu za dobrotvornu malonogometnu priču. Sva prikupljena sredstva koristit će se za provedbu programa Dječja kuća Borovje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://sportske.jutarnji.hr/incoming/hrabri-telefon/8394623/alternates/FREE_680/hrabri%20telefon
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo