PRETKOLO EL, RIJEKA PROTIV GENTA: / Momčad Igora Bišćana vjeruje u iznenađenje protiv Belgijanaca, evo gdje možete gledati utakmicu

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U četvrtak se igraju prve utakmice pretkola Europske lige, a tekstualni prijenos dvoboja Genta i Rijeke pratite uživo na Net.hr-u

22.8.2019.
14:02
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski viceprvak Rijeka u četvrtak igra prvu utakmicu pretkola Europske lige. U Belgiji gostuju kod Genta i pred nogometašima Igora Bišćana zahtjevan je zadatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica na Ghelamco Areni u Gentu počinje u 20.30, a iz tabora Rijeke poručili su da vjeruju u dobar rezultat.

'Spremni za dobar rezultat'

“Ovo je dosad najbitnija utakmica za nas i klub. Bit će teška utakmica, ali trener Bišćan nas je, kao i dosad, dobro pripremio za ovu utakmicu i vjerujem da ćemo biti spremni da ostvarimo dobar rezultat”, rekao je napadač Rijeke Antonio Čolak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na terenu ćemo vidjeti koliko vrijede oni, a koliko mi. Imamo dobru kvalitetu u ekipi i možemo ostvariti dobar rezultat. Ne bojimo se, moramo se biti spremni obraniti i onda iskoristiti svoje prilike”, istaknuo je Čolak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Rijeke su u 3. pretkolu uvjerljivo eliminirali škotski Aberdeen, u obje utakmice su slavili sa 2-0. Gent je u kvalifikacijama za Europsku ligu startao u 2. pretkolu. Prvo je izbacio rumunjsku Viitorul Constanțu (6-3, 1-2), a potom ciparski AEK iz Larnace (1-1, 3-0).

Samo na MAX TV-u

Uspiju li Riječani biti bolji u dvije utakmice od Genta, po četvrti će se put plasirati u grupnu fazu Europske lige. U dosadašnja tri nastupa u Europskoj ligi (2013., 2014. i 2017.) Rijeku je vodio Bišćanov prethodnik, današnji izbornik reprezentacije Slovenije Matjaž Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu u Hrvatskoj ćete moći gledati na televizijskom kanalu Arena Sport 1.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo