ostaje u italiji / Preokret na tržištu: Junak Vatrenih u utakmici protiv Islanda seli u 'vječni grad'?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Iako je do jučer bilo gotovo sigurno kako će Badelj završiti u Sportingu, Portugalci i Badelj navodno se nisu slagali oko detalja ugovora

27.7.2018.
9:57
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Milan Badelj jedna je od glavnih tema talijanskih medija ovog prijelaznog roka. 

Od završetka Mundijala talijanski mediji su Badelja selili po svim krajevima Europe, od Zenita u St. Peterburgu do Sportinga u Lisabonu, no najnovije informacije govore da će junak utakmice protiv Islanda na Svjetskom prvenstvu ostati na 'čizmi'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugledni talijanski sportski dnevnik Sky Sport piše kako su čelnici rimskog Lazija ozbiljno 'zagrizli' za hrvatskog veznjaka. Informacija o kojoj se šuškalo dobila je na težini nakon što je na Twitteru informaciju o interesu nebesko plavih objavio Gianluca Di Marzio. 

Ugledni novinar tvrdi kako je Badelj dogovorio četverogodišnji ugovor, a povijest je Talijane naučila - kad Di Marzio donese informaciju, ona je uvijek točna! Posebice kad se radi o transferima igrača tijekom ljetne stanke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je do jučer bilo gotovo sigurno kako će Badelj završiti u Sportingu, Portugalci i Badelj navodno se nisu slagali oko detalja ugovora, pošto je Badelj želio dodatni bonus za sam potpis i visoku plaću od dva milijuna eura godišnje. Za čelnike lisabonskog kluba to je bilo previše i Badelj će karijeru po svemu sudeći nastaviti u 'vječnom gradu'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo