Evo ga: Povijesna prilika da Liverpool postane prvak!

Arsenal i Manchester City odigrali su 1-1 u derbiju 32. kola Premiershipa na Emiratesu.

29.3.2014.
21:07
VOYO logo

Gledatelji su po završetku utakmice igrače s Emiratesa ispratili zasluženim pljeskom, jer su im podarili jako dobru predstavu. Konačni rezultat je pravedan, iako su i jedni i drugi nastojali uzeti sva tri boda.

Utakmica je bila puno važnija Manchester Cityju koji je eventualnom pobjedom mogao značajno povećati svoje šanse za osvajanje titule prvaka, ali mu to nije pošlo za rukom, samo četiri dana nakon uvjerljive pobjede na Old Traffordu nad Manchester Unitedom 3-0 u prvom od dva derbija za ''građane'' ovoga tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/MeBP7aJmOEx/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Manchester City je stigao do vodstva u 18. minuti, kada je David Silva doveo loptu blizu Arsenalovog gola i odlično poslužio Edina Džeku na lijevoj strani. Sarajlija je pogodio vratnicu, ali je Silva odbijenu loptu spretno gurnuo u gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini su poravnali u 53. minuti nakon dobre i duge akcije. Lopta je stigla do Podolskog koji je ubacio s lijeve strane, a Flamini je zabio i kaznio Cityjevu obranu koja je zaboravila na njega i nije ga pokrivala.

https://vine.co/v/MeumUwAtIZd/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrana Manchester Cityja pokleknula je tom prilikom prvi puta nakon 561 minute bez primljenog gola u nizu u Premierligi. City je prije ove utakmice odigrao pet ligaških dvoboja bez primljenog gola, a zadnja četiri je i dobio.

U 60. minuti su ''topnici'' bili blizu vodećeg gola, ali je Hart obranio čistu šansu Podolskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Liverpool u subotu nije igrao, njegovi navijači imali su odličan dan, s obzirom na poraz Chelseaja i remi Manchester Cityja u subotnjim ogledima. Liverpool će u slučaju nedjeljne pobjede na Anfieldu protiv Tottenhama skočiti na prvo mjesto na ljestvici. Ako ''redsi'' dobiju sve utakmice do kraja prvenstva, osvojit će prvi naslov nakon 24 godine čekanja. No, to neće biti nimalo lako, jer im u goste nakon Tottenhama stižu i Manchester City i Chelsea.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo