OKRŠAJ TITANA / Liverpool i Manchester City remizirali u najjačoj utakmici vikenda

Image
Foto: Profimedia

Mogao je Liverpool i treći put do vodstva u 87. minuti, kad je Fabinho s tri metra poslao loptu prema nebranjenoj mreži

3.10.2021.
20:16
Profimedia
VOYO logo

U derbiju 7. kola engleske Premier lige Liverpool i Manchester City su na Anfieldu odigrali bez pobjednika 2:2.

Sva četiri pogotka postignuta su u drugom poluvremenu, a momčad Pepa Guardiole uspjela je dvaput uhvatiti zaostatak za izabranicima Juergena Kloppa. Sadio Mane je u 59. minuti doveo Liverpool u vodstvo, ali je najveći dio posla obavio asistent Mohamed Salah koji je osvojio loptu u svojoj polovici, sjurio se po boku i pravovremeno uposlio strijelca koji je poslao loptu u mrežu pokraj gostujućeg vratara Edersona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni engleski prvaci su izjednačili u 70. minuti, kada je Gabriel Jesus poslužio Phila Fodena, a ovaj snažnim i preciznim udarcem svladao domaćeg vratara Alissona.

Image
ŠOK I NEVJERICA /

Nakon devet uzastopnih pobjeda, niz je prestao: Bayern je iznenađujuće izgubio od Eintrachta

Image
ŠOK I NEVJERICA /

Nakon devet uzastopnih pobjeda, niz je prestao: Bayern je iznenađujuće izgubio od Eintrachta

Pet minuta su domaći imali tri boda u rukama

Liverpool je ponovno došao u vodstvo u 76. minuti, kad je Mo Salah uspio pronaći prostor između trojice gostujućih igrača i preciznim udarcem poslati loptu u desni donji kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo pet minuta su domaći imali tri boda u rukama. Obrana Liverpoola u 81. minuti nije uspjela rasčistiti situaciju pred svojim golom, na odbijenu loptu natrčao je De Bruyne i pucao s ruba kaznenog prostora. Lopta je na putu prema golu dirala i Joela Matipa te završila u mreži.

Mogao je Liverpool i treći put do vodstva u 87. minuti, kad je Fabinho s tri metra poslao loptu prema nebranjenoj mreži, ali se odnekud stvorio Rodri i spriječio siguran pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je s 15 bodova na drugom mjestu, s bodom manje od vodećeg Chelseaja, dok je Manchester City na trećoj poziciji i predvodi skupinu od četiri kluba sa 14 bodova u kojoj su još Manchester United, Everton i Brighton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo