kompletan tijek natjecanja / Predviđanje poznate analitičke tvrtke: 'Vatreni' će na Euru ispasti u osmini finala od Belgije

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Prema predviđanju Gracenotea u finalu će zaigrati Francuska i Španjolska, a Francuzi imaju čak 62 posto da će slaviti u dvoboju za naslov prvaka

26.4.2016.
17:42
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj je pred vratima. Nacionalna prvenstva širom Europe već su pred ciljnom linijom, a prva lopta s centra na europskog će smotri krenuti za samo 45 dana. 

Priče su se već počele zahuktavati, a poznata tvrtka za analizu i obradu sportskih podataka Gracenote ponudila je svoj predviđeni rasplet smotre u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njemu, hrvatska nogometna reprezentacija ima 68 posto šanse za prolazak grupne faze. Prema predviđanju, 'Vatreni' će uspjeti osigurati nokaut fazu i to kao drugoplasirana reprezentacija skupine, iza Španjolske. 

Ipak, prema provedenoj analizi, Hrvatska će već u osmini finala završiti svoj nastup na Euru, pošto 66 posto šanse za prolazak ima Belgije i prema tome bi trebala zaustaviti Hrvatsku na njenom putu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema predviđanju Gracenotea u finalu će zaigrati Francuska i Španjolska, a Francuzi imaju čak 62 posto da će slaviti u dvoboju za naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo