Predsjednikov čovjek otkrio: 'HDZ vrši pritisak!'

'HDZ vrši pritisak na klubove i to preko ministara, tajnika i pomoćnika.

17.3.2011.
0:07
VOYO logo

Prema najnovijoj odluci Skupštine NS-a Primorsko-goranske županije Miroslav Uljan, prvi čovjek NK Pomorca i član IO-a HNS-a, više nije čelni čovjek tog županijskog nogometnoga saveza.

"Nisam nazočio izvanrednom zasjedanju Skupštine, zato što sam redovnu planirao sazvati za kraj ožujka ili početak travnja. Izvanredna sjednica sazvana je na zahtjev trećine zastupnika, ali sedam klubova-potpisnika naknadno je opozvalo svoje potpise", izjavio je Uljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznajete li ishod Skupštine koja vas je smijenila i za predsjednika izabrala Milana Rončevića, sklonoga Igoru Štimcu?

"Prizna li je Ured za opću upravu u Rijeci, priznat ću je i ja. Legalist sam", odgovara smireno jedan od dopredsjednika HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoćete li se povući iz članstva Izvršnoga odbora HNS-a?

"Nije me za IO HNS-a predložila županijska Skupština, no kako sada razmišljam, dobiju li odluke Skupštine s izvanredne sjednice legitimitet, potpuno ću se maknuti iz nogometa. Jer, to što se događa zaista više nema smisla. Sve je toliko žalosno da ne bih želio više biti dio toga", izjavio je Uljan i otvorio dušu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gdje je tim ljudima odgovornost, gdje im je stav?! Govorim o delegatima u Skupštini, koji su prije samo dva mjeseca dali potporu jednoj opciji, a sada su se predomislili i stali uz drugu! To je zaista katastrofa!"

Kako objašnjavate takav preokret?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pritiskom HDZ-a na klubove, i to ne samo lokalnog, preko glasnogovornika Nikše Grabovca, nego i ministara, tajnika, pomoćnika. Znam što govorim jer su mi to rekli ljudi iz klubova", zaključio je razočarani Miroslav Uljan.

Inače, delegati u Skupštini Hrvatskog nogometnog saveza iz primorsko-goranskoga NS-a bit će Doris Miculinić i Neven Komadina što znači da je Igor Štimac upravo osvojio jedno od najjačih Markovićevih uporišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103160637006 arti-201012170408006

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo