PREDSJEDNIK REALA OTKRIO: 'TAJ NOGOMETAŠ JE NAJVEĆI KOJEG SAM IKAD DOVEO': / Florentino Perez otvorio dušu

Image
Foto: AFP

Iskreno o odlasku ikone kluba i ubojitog strijelca

28.5.2019.
11:40
AFP
VOYO logo

Jedna od najmoćnijih osoba u nogometu i predsjednik Real Madrida Florentino Perez u velikom intervjuu za Onda Ceru u kojem je otkrio koji mu je transfer najdraži, a to je onaj Cristiana Ronalda, napadačkog superstara koji od početka prošle sezone igra za Juventus.

Prvo je Perez prokomentirao njegov odlazak iz Kraljevskog kluba: 'Pretpostavljam da je to zato jer se zaželio novih izazova i procijenio da je to pravo vrijeme za odlazak', rekao je predsjednik madridskog kluba o Ronaldu koji je u prvoj sezoni s Juventusom osvojio talijansko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, Filippo MONTEFORTE
Image
Foto: AFP, Filippo MONTEFORTE

Cristiano Ronaldo

'Cristiano je bio uzorni profesionalac koji nikad nije uzrokovao probleme. On je najveći igrač kojeg sam ikad doveo i moj je odnos s njim uvijek bio izvrstan i nikad nismo imalo bilo kakvih problema.'

'Bilo je glasina da želi otići zbog situacije s porezom, ali to nije bila istina. Htio je promjenu, to je pronašao u Juventusu i svi su sretni', izjavio je predsjednik Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazak Ronalda iz momčadi odrazio bi se na bilo koji klub na svijetu, ali Florentino uvjerava da će sve biti u redu. 'Teško je pronaći zamjenu za nogometaša poput Cristiana, ali mi ionako imamo dobre igrače poput Garetha Balea, Marca Asensija, Viniciusa.... Nije to problem', zaključio je.

Image
Foto: AFP, OSCAR DEL POZO
Image
Foto: AFP, OSCAR DEL POZO

Gareth Bale

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo