PREDSJEDNICA OHRABRUJE MODRIĆA I DRUŠTVO: / Nikad nije kasno za riječi utjehe? Upravo se javila najvatrenija navijačica

Image
Foto: PIXSELL

'Uz vas sam i u pobjedi i u porazu, jer vi ste ponos Hrvatske!'

13.9.2018.
12:47
PIXSELL
VOYO logo

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović poslala je poruku ohrabrenja Vatrenima koji su u utorak pretrpjeli najveći poraz u povijesti izabrane vrste. Napustili su nogometaši Zlatka Dalića Elche s punom mrežom golova, ružnim uspomenama na tu utakmicu i s nestvarnih 0-6 iz ogleda protiv domaćina te utakmice Lige nacija Španjolske.

Kolinda Grabar-Kitarović pokupila je mnogobrojne simpatije zbog svog navijanja za Vatrene tijekom njihova hoda prema svjetskom srebru u Rusiji gdje je bila istaknuta posebice tijekom ceremonije podjele medalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ponos Hrvatske'

Bila je ondje predsjednica Republike Hrvatske jedna od najvatrenijih navijačica Hrvatske pa ne čudi njeno obraćanje putem Facebooka kojim šalje riječi potpore igračima nakon poraza.

"Glave gore Vatreni! Svatko od nas može imati 'slab dan', ali vaše srebro nikada neće izblijediti u našim srcima. To što ste vi učinili za promociju Hrvatske, to koliko ste nam veselja i sreće donijeli, ne može ništa zasjeniti. Uz vas sam i u pobjedi i u porazu, jer vi ste ponos Hrvatske!", poručila je Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo