PRAZAN SJEVER PROTIV DINAMA?! / Hajdukova kazna bi mogla biti puno gora nego što se mislilo!

Image

Iako se činilo da će Hajduk kaznu igranja pred praznom sjevernom tribinom odraditi predstojeći vikend protiv Intera, situacija bi mogla biti puno gora i za klub i za navijače.

23.11.2016.
19:03
VOYO logo

Postoji, naime, mogućnost da će Hajduk kaznu morati odraditi u derbiju protiv najvećeg rivala Dinama, 17. prosinca! Naime, ulože li Splićani žalbu na kaznu koja im je izrečena u srijedu, cijeli će se proces prolongirati i doista se može dogoditi da će tribina na kojoj su najvatreniji navijači prazna biti upravo protiv Dinama.

Image
SPLIĆANIMA SE OSTVARILA NOĆNA MORA: /

Hajduk drakonski kažnjen zbog baklji i vrijeđanja Mamića

Image
SPLIĆANIMA SE OSTVARILA NOĆNA MORA: /

Hajduk drakonski kažnjen zbog baklji i vrijeđanja Mamića

Moraju se izjasniti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Disciplinski sudac Prve HNL Saša Pavličić-Bekić zbog opetovanog je korištenja pirotehničkih sredstava i uvredljivih povika kaznio Hajduk odigravanjem prve sljedeće prvenstvene ili kup utakmice (nakon konačnosti odluke) bez prisutnosti gledatelja na sjevernoj tribini Poljudu i novčanom kaznom u iznosu od 30.000 kuna. Prva sljedeća utakmica na Poljudu je ona protiv Intera, ali žalbeni rok traje osam dana. Pavličić-Bekić je za Dalmatinski portal potvrdio dva sljedeća scenarija:

1. Uloži li Hajduk žalbu, uistinu riskira da mu Sjever bude prazan protiv Dinama. Čak ukoliko se Bijeli i ne izjasne, čekat će se protek žalbenog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Ako Hajduk službeno izađe sa stavom da se neće žaliti i da će kaznu odraditi u nedjelju, tek tada će dvoboj s Interom igrati pred praznim Sjeverom, a imat će priliku prodavati sve tribine za Dinamo.

Razmišljaju o žalbi?

Jasno je, dakle, da se s Poljuda moraju službeno odreći žalbe ako ne žele kaznu odrađivati protiv Dinama. No, Dalmatinski portal navodi da u Hajduku ipak razmišljaju o žalbi kojom im kazna može biti smanjena, ali i ostati ista, što znači da bi bila primijenjena u derbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo