PRVA REAKCIJA / Zlatko Dalić nije skrivao razočaranje: 'To je trebalo riješiti u 90 minuta. Baš šok, šok...'

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija u svom je prvom susretu u skupini D kvalifikacija za EURO 2024. na Poljudu odigrala 1-1 (1-0) protiv Walesa.

25.3.2023.
22:45
VOYO logo

Hrvatsku je u vodstvo doveo Andrej Kramarić u 28. minuti, dok je poravnao Nathan Broadhead u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Image
NAKON DRAME /

Postavili smo sinoć ključna pitanja vidno šokiranom Zlatku Daliću: Pogledajte što nam je izbornik rekao

Image
NAKON DRAME /

Postavili smo sinoć ključna pitanja vidno šokiranom Zlatku Daliću: Pogledajte što nam je izbornik rekao

Odlično je reagirao Kramarić koji je s vrha šesnaesterca, okružen suparničkim igračima, pucao vrhom kopačke i doveo Hrvatsku u vodstvo. Bio je to Kramarićev 23. pogodak u karijeri, u dresu hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I kada se činilo kako brojne neiskorištene prilike za povećanje prednosti neće biti kažnjene, Wales je poravnao. Mepham je u trećoj minuti nadoknade uspio glavom prebaciti jedno ubacivanje iz auta na drugu vratnicu gdje je najbrže reagirao Broadhead i pored Livakovića provukao loptu u mrežu.

Bio je ovo sedmi međusobni susret Hrvatske i Walesa te treći remi uz četiri pobjede Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjave igrača i izbornika

"Razočarani smo rezultatom, mislim da smo imali svoje nek prilike koje nismo iskoristili, taj glupi gol je na kraju sve promijenio. Presretan sam zbog debija, ali nažalost nismo usrećili i naše navijače. Turska slijedi već za tri dana, početak kvalifikacija, nije jedna utakmica nije lagana. Dat ćemo sve od sebe za pobjedu", rekao je nakon utakmice za kamere Nove TV, Petar Musa.

"To je tako u životu, nekad dobiješ, nekad izgubiš, to je trebalo riješiti u 90 minuta. Nismo se uspjeli na kraju promijeniti, iako smo znali da su opasni iz auta. Svaki put je aut bio opasniji od kornera, baš šok šok za sve. Kvalifikacije uvijek startamo s malo lošijim rezultatom", rekao je nakon utakmice za kamere Nove TV, Zlatko Dalić i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Najgluplji mogući način'

"Sad je i s Markom problem oko ozljede, uhvatio se za leđa nakon jednog skoka i pada, nije mogao izdržati do kraja. Nećemo govoriti da je ovo kiks, znamo da nam treba 17 ili 18 bodova da prođemo kao prvi ili drugi", zaključio je nakon utakmice za kamere Nove TV, Zlatko Dalić.

Image
Foto: Pixsell.hr
Image
Foto: Pixsell.hr

"Wales nas je kaznio na najgluplji mogući način. Trebali smo biti koncentriraniji kod tog zadnjeg auta, nismo mogli iskoristiti svoje šanse. Turci su kući ozbiljna momčad i ovo je sada iznimno bitan dvoboj za nas", rekao je Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije ovo tragedija'

"Žao mi je jer mislim da smo imali kontrolu utakmice. Izvršavali smo sve što smo se dogovorili. Bili smo odlični u posjedu i odlični vraćanju lopte. Zaslužili smo puno više od ovoga. Pristup je bio pravi, ekipa je bila dobra. Nije ovo prevelika tragedija. Uzeli smo bod. Pokušat ćemo u Turskoj prikazati bolju igru", rekao je Borna Sosa.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo