POVREMENI VATRENI IZNENADA PROMIJENIO KLUB: / Lani je bio prvi strijelac HNL-a, u Grčkoj se nije snašao, ali sada je potpisao za velikana

Image

Za klub s Rujevice je postigao 51 gol u 90 nastupa, a prošle sezone je bio najbolji strijelac HNL-a

6.3.2021.
20:24
VOYO logo

Povremeni hrvatski reprezentativac, Antonio Čolak, novi je igrač aktualnog švedskog prvaka Malmö FF u koji je stigao na jednogodišnju posudbu iz PAOK-a s pravom otkupa ugovora za tri milijuna eura.

Čolak je prije pola godine otišao iz Rijeke u PAOK, ali se u Grčkoj nije uspio izboriti za status prvotimca. U 16 nastupa je postigao samo jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presretan sam što sam došao u Malmö FF. Radi se o velikom klubu, poznatom u Europi. Klub, baš poput mene, ima velike ambicije. Radujem se novom početku i upoznavanju s novim suigračima, trenerom i klubom, a, nadam se, uskoro i s navijačima. Tipični sam napadač koji jako radi za momčad. Sve ćemo napraviti da osvojimo naslov prvaka, a nadam se da ću tome doprinijeti svojim golovima i asistencijama. Davat ću sve od sebe za klub svakog dana", rekao je Čolak.

Najbolji strijelac HNL-a prošle sezone

Sportski direktor Daniel Andersson je rekao: "Antonio je iskusan nogometaš koji je igrao u Njemačkoj, Hrvatskoj i posljednje u Grčkoj. Svestrani je napadač koji dobro prima loptu te dobro igra glavom. Iznad svega, dobar je u kaznenom prostoru i u postizanju golova. Bio je vrlo zainteresiran za dolazak ovdje, nakon čega smo željeli zaključiti posao. Sretni smo što je sve uspješno obavljeno i sada se možemo veseliti predstojećoj sezoni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka ga je u rujnu prodala za tri milijuna eura. Za klub s Rujevice je postigao 51 gol u 90 nastupa, a prošle sezone je bio najbolji strijelac HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo