Povijesna pomirba: Punih usta pružio ruku Kranjčaru!

Sedmogodišnji 'hladni rat' između obitelji Kranjčar i Mamić je završio. Sve je počelo još 2004.

5.4.2011.
11:43
VOYO logo

Kao što je i najavio, Zdravko Mamić započeo je novu tradiciju koja će mu sigurno donijeti poene kod navijačkog puka. U poznatom zagrebačkom restoranu okupio je Dinamove veterane i legende gotovo svih generacija, te im uz domaće delicije i tamburaše servirao svoju verziju priče o Dinamu.

Našla su se tu zaista velika imena iz slavne prošlosti zagrebačkog kluba – Marko Mlinarić, Rudi Belin, Krasnodar Rora, Milivoj Bračun, Ismet Hadžić, Igor Cvitanović, Ardian Kozniku... i mnogi drugi kojih se rado sjećamo, kao što je primjerice legendarni veznjak Jozo Gašpar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjerno nismo spomenuli Zlatka Kranjčara, čiji je dolazak na Mamićevo okupljanje posebna priča. 'Hladni rat' dviju nogometnih obitelji počeo je daleke 2004. godine, zbog spora oko toga tko će biti menadžer Niki Kranjčaru, tada još najvećem talentu hrvatskog nogometa. Sedam godina poslije palo je i to povijesno rukovanje između Mamića i Kranjčara, pomirba koja najavljuje i Kranjčarov povratak na Dinamovu klupu.

Izgledalo je pomalo i komično, kao da se treba dogoditi potpisivanje nekog povijesnog državnog sporazuma. Maminja je pomalo i zaskočio dolazak Dinamove legende, pa je skočio od stola još onako s punim ustima i srdačno mu stisnuo ruku. Nisu velikom gazdi zasmetali ni pogledi prepune sale ni blicevi fotoaparata. Spontano je spontano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A spontano je ovih dana krenula i priča o Cicinom povratku u Dinamo. Jednog dana, naravno, kada završi njegov put s reprezentacijom Crne Gore, te kada Vaha i Maminjo dođu do poznate maksimirske točke s koje nema povratka...

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103310213006 arti-201104040888006 arti-201104020306006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo