POVEĆAVA SE HRVATSKA KOLONIJA U SERIJI A: / Vatreni čestitao suigračima iz reprezentacije pred odlazak u novi klub

Image
Foto: PIXSELL

Trebao bi ondje stići ovog tjedna

17.7.2018.
13:18
PIXSELL
VOYO logo

Chelseajev veznjak Mario Pašalić nastavit će karijeru u Atalanti, javljaju talijanski mediji uz dodatak da ondje stiže na posudbu uz mogućnost otkupa njegova ugovora na kraju sezone. Bude li u prošloj sezoni sedmoplasirani klub ljestvice Serie A zadovoljan viđenim i bude li želio zadržati 23-godišnjeg povremenog hrvatskog nogometnog reprezentativca, to će ga zadovoljstvo koštati 15 milijuna eura.

Hajdukovo dijete Chelseajev je nogometaš od 2014. godine. Londonski klub seli ga po posudbama pa nakon Elchea, Monaca, Milana i Spartaka ima novo odredište. Povratak u talijanski nogomet očito će se dogoditi u dresu Atalante premda je i Fiorentina bila zainteresirana za njegove usluge. Talijanska publika pamti ga kao strijelca pobjedničkog jedanaesterca za Milan u finalu Talijanskog superkupa u susretu protiv Juventusa, odnosno igrača čiji je gol Milanu donio prvi naslov od 2011. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Bergamo bi Pašalić trebao stići ovog tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitka Vatrenima

Dodajmo da je Pašalić putem Instagrama uputio čestitku suigračima iz redova reprezentacije čiji je povremeni član. Zadivljen njihovim uspjehom na Svjetskom prvenstvu s kojeg su se vratila sa srebrnom medaljom napisao je:

"Velike, iskrene čestitke igračima i stožeru na, unatoč ovom porazu, najvećem uspjehu hrvatskog sporta! U jednu ruku mi je žao što nisam tamo medu njima, ali u drugu sam sretan i zadovoljan što sam na neki način bio dio ove svjetsko srebrne ekipe kroz kvalifikacije. Svi znaju koliko žrtve treba podnijeti za ostvarit uspjeh u profesionalnom sportu i ovo je nagrada za sve napravljeno dosad. Većina nas je već u debelim pripremama za novu sezonu, a oni su tek danas završili prošlu. I to na kakav način... I zato ništa drugo nego veliki naklon do poda!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo