Užasna vijest nakon sudara: Olić ozlijeđen, a zvijezdi Srbije uništena sezona

Nakon duela s Ivicom Olićem, nogometaš Borussije Dortmund Neven Subotić ozlijedio se i pauzirat će do kraja sezone zbog puknuća ligamenata u desnim koljenu, priopćio je njemački klub...

10.11.2013.
13:01
VOYO logo

Borussia je u subotu u 12. kolu Bundeslige gostovala kod Wolfsburga. Osim poraza 2:1, iznimno loša vijest za ''žuto-crne'' iz Dortmunda bila je i ozljeda srpskog reprezentativca Nevena Subotića, zbog koje je morao napustiti igru pri kraju prvog poluvremena. Subotić se ozlijedio pri neugodnom padu nakon sudara s Ivicem Olićem.

Trener Borussije Jürgen Klopp rekao je nakon utakmice kako je Subotić "vjerojatno potrgao križne ligamente", uz dodatak kako je to "užasna vijest".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kloppove crne slutnje potvrdio je klub nakon pregleda magnetskom rezonancom.

''Neven Subotić zbog ozljede neće moći igrati do kraja ove sezone. Potrgao je stražnji križni ligament i medijalni kolateralni ligament u desnom koljenu. Liječnik momčadi Markus Braun procijenio je da će 25-godišnji nogometaš pauzirati najmanje šest mjeseci'', priopćila je Borussia Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/LBmXe0hr5Ic

Hrvatski reprezentativac Ivica Olić zabio je sjajan pogodak za pobjedu Wolfsburga protiv Borussije Dortmund, no izašao je s terena zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Olić izašao je s terena u 80. minuti utakmice između Wolfsburga i Borussije Dortmund nakon što je osjetio zatezanje u mišiću lista. Olić će u nedjelju s klupskim liječnicima obaviti pregled ultrazvukom, a nakon dolaska u Zagreb u večernjim satima liječnički konzilij hrvatske reprezentacije napravit će pregled nakon kojeg će se odlučiti je li potrebno učiniti dodatnu dijagnostiku.

Olić je, inače, prekrasnim pogotkom donio "Vukovima" pobjedu protiv viceprvaka Europe - u 69. minuti krasno je s ruba šesnaesterca ljevicom pogodio suprotni gornji kut Romana Weidenfellera za pobjedu Wolfsburga od 2:1. (HNS)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo