POTRESI U REALU: / Ronaldo optužio Zidanea za debakl u Kataloniji?! Perez već ima popis trenerskih želja

Image

Ako ćemo vjerovati pisanju katalonskog Diario Gola, medija inače sklonom senzacijama, najbolji nogometaš svijeta za 2017.

31.10.2017.
14:37
VOYO logo

Katastrofa Reala u posljednjoj ligaškoj utakmici u Gironi, središtu katalonske pobune, gradu u kojem su među prvima skinuli španjolske zastave, u kojoj je, kako Diario Gol ističe, Zinedine Zidane ostavio loš dojam u obliku svojih taktičkih zamisli, upalila je alarm u svlačionici Madriđana.

REAL MADRID PAO U SRCU KATALONSKE POBUNE: Girona velikim preokretom šokirala europskog prvaka i bacila navijače u trans

Jedan od onih koji su povisili glas i prstom uperili u krivca je, ni više, ni manje nego Cristiano Ronaldo. Diario Gol napominje kako je Portugalac jasno dao do znanja tko snosi najveću odgovornost za debakl u Gironi. Za Ronalda je, navodno, jedini krivac Zidane. Portugalac je, pišu Katalonci, jasno dao do znanja kako Zidane ne zna reagirati u situacijama u kojima je potrebno ispraviti stvari u igri, pravovremeno reagirati i kako je to opasno za interese Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je navodno ukazao i na probleme Zidanea istaknuvši kako Francuz ne zna čitati igru i ono što je još bitnije, pod njegovom trenerskom palicom igra Madriđana je predvidljiva. Girona je pokazala kako igra kraljeva ima slabosti, a predsjednik Reala Florentino Perez navodno je to također primjetio i sad ima listu s imenima na kojima se nalaze moguće trenerske zamjene na klupi Reala. Teško je vjerovati koliko ova "priča prije vodu", ako se uzme u obzir da su svi igrači Reala apsolutno uz svog trenera, a Ronaldo i Zidane imaju dobar odnos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Zidane je s Realom ostvario sjajne rezultate, samo su prošle godine kraljevi osvojili dvostruku "veliku" krunu (Liga prvaka, Primera), a upravo pod njegovim vodstvom Real je postao prva momčad u povijesti koja je vezala dva naslova Lige prvaka.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo