POTPUNO RAZBIJENA MOURINHOVA VOJSKA: /

Rezerva Evertona ponizila prvaka

Image
Foto: AFP

Nogometaši Chelseaja, aktualnog engleskog prvaka, u novoj sezoni nižu poraz za porazom.

12.9.2015.
15:48
AFP
VOYO logo

Junak Toffeesa bio je Steven Naismith koji je ušao kao zamjena već u 9. minuti za ozlijeđenog bh. reprezentativca Muhameda Bešića i zabio sva tri pogotka za Everton.

Naismith je trećinu golova zabio protiv Chelseaja

Trebalo mu je samo 14 minuta na terenu da zabije dva pogotka svojoj omiljenoj mušteriji. U karijeri je zabio 18 golova, a trećinu je postigao baš protiv Chelseaja! Naismith je prvo zabio u 17. i 22. minuti, Nemanja Matić uistinu prekrasnim pogotkom s 25 metara smanjio je prednost domaćina postigavši u 36. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac Evertona posao je zaključio u 82. minuti postavivši konačnih 3:1. Za Chelsea nije bratio Thibaut Courtois koji mora na operaciju koljena i neće ga dulje biti na travnjaku, a po dobru ovu utakmicu neće pamtiti bh. vratar Asmir Begović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lani je na Goodisonu bilo 6:3 za Bluese

U zadnjoj utakmici na Goodison Parku prošle sezone Chelsea je slavio sa 6:3, no sad su neka druga vremena. Chelsea ima tek četiri boda i trenutačno je na 15. poziciji, s time da ostali klubovi imaju utakmicu manje. Ovo je najlošiji start Chelseaja u engleskom prvenstvu od 1988. godine. Prošle sezone su nakon pet gola imali učinak od maksimalnih 15 bodova, sada imaju čak 11 manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo