POTPUNO JE IZBEZUMIO MOURINHA / 'Ma je*i se, to mu je brat!'

U engleskim medijima osvanula je zanimljiva vijest koja kaže da je hotelski recepcionar posve izbezumio Chelseajevog menadžera Josea Mourinha uoči velikog derbija.

20.4.2015.
11:37
VOYO logo

Kako se to dogodilo? E pa prošlog su vikenda veliki premierligaški derbi na Stamford Bridgeu odigrali Chelsea i Manchester United (1:0 pobjeda Chelseaja), a studiozni Mourinho pomno se pripremao za susret i svoju taktiku bazirao na podatku da će veznjak Crvenih vragovaMarouane Fellaini susret započeti od prve minute.

Međutim, nekoliko sati prije susreta portugalskog je stratega oblio hladan znoj kada je dobio informaciju da Fellaini na kraju neće započeti utakmicu i tako poremetiti njegove planove. Tu mu je informaciju prenio recepcionar hotela u kojem su odsjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fellaini neće igrati", poručio je čovjek Mourinhu, prenosi The Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://twitter.com/MWMassociates/status/564804489346301954"Meni u toj cijeloj priči nešto nije bilo u redu. Uzeo sam zato mobitel i upisao u google Fellainijev brat. Kad ono, tip je isti kao i Unitedov Fellaini. Dolazim do recepcionera i pitam ga: 'Da li je to ovaj ili ovaj?'", priča Mourinho i dobija potvrdu da je riječ o drugom Fellainiju, njegovom bratu Mansouru.

"Je*i se, to mu je brat", uzvratio je karizmatični trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I doista, Manosur i Marouane Fellaini zaista su itekako nalik jedan drugome, obojica sa specifičnim frizurama i nije ni čudo da se recepcionar zabunio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo