PATNJE MLADOG ANTE / Potjerao ga Dalić, a sada mu se smiješi ista sudbina: Odbio ući u igru pa ga Milan odlučio mijenjati za Makedonca

Image
Foto: Profimedia / Ante Rebić

Ante Rebić je na izlaznim vratima Milana?

22.4.2022.
14:16
Profimedia / Ante Rebić
VOYO logo

Nogometaši Intera prvi su finalisti ovosezonskog Talijanskog kupa, oni su u uzvratnom dvoboju polufinala svladali gradskog rivala Milan s 3-0 (2-0) što mu je uz 0-0 iz prvog dvoboja bilo dovoljno za prolazak dalje.

Image
SVE NAJBOLJE CARE /

Danas rođendan slavi čuveni Brazilac koji je rastužio Hrvatsku: Njegova elegancija bila je melem za oči, a jedan potez posebno se pamti

Image
SVE NAJBOLJE CARE /

Danas rođendan slavi čuveni Brazilac koji je rastužio Hrvatsku: Njegova elegancija bila je melem za oči, a jedan potez posebno se pamti

Veliku prednost Interu je u prvom poluvremenu s dva gola osigurao Lautaro Martinez, prvoga je postigao u 4. minuti na dodavanje Darmiana, a drugoga u 40. minuti kada je asistenciju upisao Correa. Konačni rezultat je u 82. minuti postavio Gosens nakon odličnog ubacivanja iz drugog plana i dodavanja Marcela Brozovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Brozović je odigrao čitav susret za Inter, dok je Ivan Perišić bio na terenu do 79. minute kada ga je zamijenio Gosens.

Zamjerio se navijačima

Ante Rebić ostao je na klupi Milana, a dan nakon utakmice otkriveno je zašto nije nastupio. Naime, Rebić je trebao ući u igru na početku drugog poluvremena, kada je njegov Milan lovio zaostatak od jednog gola. Pod stankom između poluvremena se zagrijavao, a talijanski mediji su javili kako je pritom ozlijedio koljeno. Odmah su isplivale i nove informacije vezane za bivšeg Vatrenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani ističu da je Rebić odradio liječnički pregled te da je ustanovljeno kako je s njegovim koljenom sve - u redu. Popularna Gazzetta dello Sport o cijeloj situaciji piše:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rebić postaje slučaj: Hrvat igra sezonu za zaborav. Samo su Ibrahimović i Kjaer ove sezone propustili više utakmica od Rebića. Pioli ga je želio uvesti u igru na derbiju, ali je Ante rekao da ga boli koljeno. Međutim, pregled kod liječnika nije pokazao nikakvu ozljedu. Osim toga, ove sezone već je bilo nekoliko situacija s njim koje se mogu nazvati čudnima".

Vrijeme da se krene

Naravno, taj potez hrvatskog napadača osudili su navijači Milana, koji mu zamjeraju što je odbio zaigrati za klub kada ga je on najviše trebao. Rebić je dobro ušao u sezonu: Postigao je pogotke protiv Liverpoola i Juventusa te je upisao dvije asistencije protiv Lazija. Onda ga je snašla ozljeda zbog koje je propustio 18 utakmica. Otkako se vratio, Rebić igra u slaboj formi, a najčešće priliku dobiva s klupe. Posljednji pogodak postigao je prije dva mjeseca, dok je prije tri bio u udarnoj postavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani, pak, danas pišu kako je Rebić odigrao svoje posljednju sezonu u Milanu. Calciomercato piše kako Milan za usluge Hrvata ima već nekoliko ponuda. Nisu precizirali o kojim se klubovima radi, ali dolaze iz njemačke i francuske lige. Drugi talijanski mediji pak pišu kako će Milan Rebića iskoristiti kako bi na San Siro doveli reprezentativca Sjeverne Makedonije, Elifa Elmasa iz Napolija. Na jugu Italije navodno su zainteresirani za ovu trampu, ali bi Milan trebao dodati i po koji euro, odnosno određenu novčanu naknadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone je skupio 25 nastupa u svim natjecanjima, pritom je postigao tri pogotka i podijelio dvije asistencije, obje protiv Lazija. Je li njegova suradnja s Milanom gotova?

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo